Misschien heb je de hashtag #sharingiscaring wel eens gezien. Meestal zie je die aan het eind van een post op social media met als doel dat meer mensen het bericht delen. Want wanneer meer mensen het delen, kunnen meer mensen het zien. Dus wanneer je om iemand geeft en die persoon het podium gunt, dan deel je het bericht. Maar wat nu als je het zou omdraaien?

Tijdens Opwekking delen we graag “ons” podium met jonge getalenteerde muzikanten. Op deze manier hopen wij hun aan te moedigen en te helpen in hun ontwikkeling. We share, because we care. Daarom hadden we vorig jaar de jonge gasten van Kingdom Culture tijdens de Prees Je Hees op het podium en wat deden ze het goed! The Great Place schudde op haar grondvesten, het dak ging eraf en het mooiste van alles is nog wel dat het zo duidelijk was dat het niet ging om een band of een vocalist, maar dat we als één massief koor Jezus toezongen!

Dit jaar verwelkomen wij InSight Worship tijdens de Prees je Hees op zaterdagavond. We geloven dat zij de tent net zo zullen rocken als Kingdom Culture. Dus hou je van zingen, hou je van muziek en/of hou je van aanbidding? Dan weet je bij deze waar je zaterdagavond om 8 uur moet zijn!

Voor volgend jaar zal het team weer op zoek gaan naar bands en artiesten voor het jongerenprogramma, maar mocht jij een band of artiest weten dan horen wij dat natuurlijk graag. En ook hier geldt dan weer #sharingiscaring!

Foto credits: Daniel Roozing


Vanaf 28 mei zal ik regelmatig (probeer dagelijks) wat schrijven in aanloop naar Opwekking. Laat vooral weten wat je ervan vindt, waar je naar uitkijkt en deel het lekker. Laten we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een te gek weekend! (Klik hier voor het volledige programma op het jongerenterrein)

Comments are closed.