Compassion: Hoe kan mijn kerk of bijbelstudie groep iets doen?

Heb je je ook wel eens afgevraagd wat je zou kunnen doen om de strijd tegen armoede aan te gaan als kerk, bijbelstudie groep, jongerengroep, huisgroep of welke groep dan ook? Een van de concrete manieren is om te partneren met Compassion.

Ik kom graag een keer langs met band of alleen met een piano of gitaar om wat nummers te zingen en wat te vertellen over Compassion. Eventueel kan je me ook uitnodigen om bij jullie te spreken en daarnaast iets te vertellen over Compassion. Het belangrijkste voor mij is, dat we meer mensen bewust kunnen maken van het werk van Compassion en dat mensen getriggerd worden om betrokken te zijn en uit te strekken naar kinderen in armoede.

Wat betreft de “kosten” (want daar vragen veel mensen direct naar) kan ik erg kort zijn. De kinderen zijn belangrijker dan het geld, dus dat betekent dat geld geen reden kan en mag zijn dat het niet door zou kunnen gaan. Dus of je nou heel veel of heel weinig geld hebt, we komen er zeker uit. De eerste stap is gewoon dat het gesprek in gang wordt gezet en dat kun je starten door mij een e-mail te sturen. Hiervoor kan je het contactformulier gebruiken. Mocht je nou nog niet zoveel weten over Compassion dan kan je mijn verhaal over Compassion hier lezen.

Dit aanbod is speciaal voor kerken en groepen in Nederland. Of het nu is voor een avond of een zondagdienst. Voor 1.000 man of 10 man, wanneer jij serieus iets wilt doen tegen armoede, dan wil ik serieus met je kijken naar de mogelijkheden.

Dus, wacht niet te lang en neem gewoon contact met me op. Ik hoop snel van je te horen!

Gilbert