Over Gilbert

Hi!

Mijn naam is dus Gilbert Thera. Ik ben sinds 2010 getrouwd met Sharon  (www.sharonkips.nl) en samen zijn wij de trotse ouders van Isa, Faye en Lynn. Verder ben ik voorganger, muzikant, aanbiddingsleider, spreker en dromer.

Ik ben altijd een kerk-jongen geweest. Begonnen als pianist bij de tienerdiensten in Maranatha Ministries, vervolgens betrokken bij de tienerleiding, jongerenwerk om uiteindelijk in januari 2013 uitgezegend te worden door mijn voorganger, Stanley Hofwijks, om in februari 2013 samen met Sharon een nieuwe gemeente, re:connect (www.reconnect.cc), te starten in Haarlem. Tijdens de openingsdienst van re:connect werden wij ingezegend door onze mentor Jeffrey Rachmat, voorganger van Jakarta Praise Community Church (www.jpcc.org).

Ook ben ik sinds 2007 ambassadeur van Compassion (www.compassion.nl) en samen met Sharon regelmatig door het land  gaan voor onze #1000kidsdroomtour. Een tour die we zijn begonnen voor Compassion om zoveel mogelijk sponsors te vinden voor kids die opgroeien in kansarme situaties. Tijdens deze tour hebben honderden kids een sponsor gevonden en daar zijn wij mega dankbaar voor.

Ik heb het voorrecht dat ik steeds vaker voor spreekbeurten in kerken en jongerenevenementen wordt uitgenodigd. Mijn spreekstijl is het best te omschrijven als eerlijk, humoristisch en herkenbaar. Tijdens een spreekbeurt probeer ik altijd heel dichtbij mijn publiek te komen. Dat lukt jammer genoeg niet altijd, maar meestal kom ik een heel eind. Op reconnect.cc/overdenkingen kan je wat overdenkingen van mij terugkijken en luisteren. En daarnaast mag ik ook regelmatig workshops verzorgen voor muziekteams in kerken.

Volgens mij is dit het wel een beetje. Mocht je meer willen weten, dan kan je mij gewoon een berichtje sturen via het contactformulier. Voor nu bedankt voor het lezen van mijn verhaaltje en wie weet tot ziens!

Gilbert

Facebook: facebook.com/gilbertthera
Instagram: instagram.com/gilbertthera
Twitter: twitter.com/gilbertthera

september 2020