Wat ik zo mooi vind aan Opwekking is dat enorme gevoel van SAMEN. Als zanger/muzikant heb ik dat het sterkst op momenten wanneer we samen zingen. Wanneer ik denk aan het jongerenprogramma zijn de worship-momenten daarom ook favoriet bij mij. Persoonlijk ben ik ook enorm dankbaar dat dat nu al een paar jaar gebeurt onder leiding van Hanne de Vries. Als je een beetje bekend bent binnen Gospel-Nederland, dan kan het niet anders, dan dat je Hanne wel ergens eerder bent tegengekomen. Natuurlijk bij Opwekking, maar ook bij de EO-jongerendag en de vele concerten waar hij speelt.

Naast het feit dat hij gewoon een goede muzikant is, gave nummers schrijft en nog kan zingen ook, ben ik vooral fan geworden van zijn hart, zijn hart voor aanbidding. Tuurlijk, Hanne is een rocker in hart en nieren, maar wanneer hij een zaal meeneemt naar de troonzaal van God, in aanbidding en overgave, daar zie je – vind ik – Hanne op zijn best! Ik ben dan ook mega enthousiast dat Hanne op zondag de Open Heaven dienst zal leiden. Het kan niet anders, dan dat we met z’n allen een te gekke tijd van aanbidding zullen hebben onder een spreekwoordelijke open hemel!

Maar wat velen misschien niet weten en ik het mooiste vind van Hanne, is dat hij zijn platform graag deelt met anderen. Sterker nog, hij is het type leider dat zijn platform graag gebruikt om anderen te laten starten op de plek waar hij nu staat. Dit jaar zullen we daarom naast Hanne ook anderen in de lead zien.

Naast Hanne en band, hebben we op zaterdagavond Insight Worship tijdens de Prees je Hees en tijdens de zondagavonddienst zal Heartbeat Worship de aanbidding leiden. Er is dit jaar, heel bewust meer tijd voor worship ingepland tijdens de diensten. Dus hou je van zingen, dan hoef je niet alleen uit te kijken naar de Prees je Hees momenten, maar kan je iedere dienst je longen uit je lijf zingen!

Foto credits: Foto Hanne de Vries komt van de Facebook van Youth Alive @ Opwekking


Vanaf 28 mei zal ik regelmatig (probeer dagelijks) wat schrijven in aanloop naar Opwekking. Laat vooral weten wat je ervan vindt, waar je naar uitkijkt en deel het lekker. Laten we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een te gek weekend! (Klik hier voor het volledige programma op het jongerenterrein)

1 Comment

  1. Heel nice jouw blog 👌🏽. Ik zie uit naar opwekking