Volgende week is het zover, Opwekking 2019! Het afgelopen jaar mocht ik met een gaaf team achter de schermen werken aan het programma op het jongerenterrein en ik durf nu al te zeggen dat het ons weer is gelukt om het programma beter te maken. Een van de dingen waar ik erg enthousiast over ben is The Square. Alinda die de co¨ordinatie van The Square onder haar heeft is echt de extra mile gegaan om de bezoekers een plek te geven waar ze thuis kunnen komen. Denk aan een buitenpodium, foodtrucks, chille zitjes, een echte barbier en meer. The Square is mede mogelijk gemaakt door onze vrienden van Compassion en IJM.

Naast The Square is er natuurlijk ook nog The Great Place en ook dit jaar gaan we daar knallen. En waar we in voorgaande jaren op maandag ochtend eindigden, gaat het feest nu gewoon vrolijk door tot maandag middag! Dus dat betekent dat je op maandag nog kan genieten van een mooi programma in de ochtend, dan gezellig luchen bij The Square of de Keet en dan weer door voor de knaller op maandagmiddag. Wat dit jaar nieuw is in The Great Place is, dat we op vrijdag openen met “onze” eigen Hanne! Dus niet eerst een concert met iemand, maar gewoon direct knallen met Hanne en Band. Dus heel veel tijd voor worship en niet 1, niet 2, maar 3 sprekers! De worship wordt namelijk afgewisseld met 3 inspirerende Ted-talks.

Nog iets wat nieuw is, is dat je tussen de Prees je Hees en de dienst niet meer naar buiten hoeft, maar dat we een nieuw programma onderdeel hebben. Namelijk The Jump! Tijdens The Jump gaan onze MC’s los, hebben we onze dansers on stage én is er iedere keer een hele gave act! Afgelopen zaterdag was Reyer met zijn DJ-Set nog op de EO Jongerendag, volgende week staat hij dus bij The Jump te draaien! Dus… dat wordt een feestje wat je niet wilt missen.

Zondagochtend hebben we weer een Open Heaven in The Great Place. Dit jaar met Hanne en band. Deze dienst wil je ook echt niet missen. Eerlijk gezegd kijk ik zelf enorm uit naar deze dienst. Het wordt een ochtend van worship. Als je re:connect een beetje kent, dan kan je deze dienst het beste vergelijken met een SURRENDER dienst. Surrender? Ja, want wat doe je wanneer je ontdekt dat je bent omsingeld door Zijn onvoorwaardelijke liefde? Dan kan je je alleen maar overgeven toch? Dus het wordt een viering waarin we Gods liefde vieren, Hem aanbidden en elkaar ontmoeten.

Natuurlijk zijn er ook weer heel veel seminars. Voor elk wat wils. Seminars over relaties, dating, eten, zending, wetenschap, social justice en zo veel meer. Kortom, ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik en ik hoop je volgende week te ontmoeten!

Klik hier voor het complete programma.

Comments are closed.