Ons nieuwe boek ‘Dieper’ komt uit op 18 april! Ik ben echt enthousiast over dit boek, al is het alleen omdat ik dankbaar én trots ben dat ik dit samen met Sharon mocht doen. Maar er is meer te delen. Wat velen niet weten is, dat ik al jaren een droom had om een bijbel dagboek te schrijven. Niet omdat ik zo graag schrijf, maar omdat ik zelf ooit zo’n dagboek heb ontvangen en dat heeft mij enorm geholpen in mijn wandel met God.

Toen ik op mijn veertiende werd gedoopt kreeg ik van iemand een klein zwart bijbeldagboek geschreven door zr. Alt. En dit boekje heeft mij zo geholpen in mijn eerste stappen met God. Dat wilde ik ook ooit voor iemand anders betekenen. Gewoon met iemand meelopen, iemand bemoedigen en helpen om zijn of haar eerste stappen met God te zetten.

Maar waar begin je met schrijven van 366 overdenkingen?!

Dus ik ben meerdere malen begonnen met schrijven, maar waar begin je met het schrijven van 366 overdenkingen?! Dus iedere keer stopte ik weer na een enthousiast begin. Ik had de droom dan ook losgelaten totdat ik in 2018 een mailtje kreeg van Erica. Erica was toen net begonnen bij Arrowz, een Christelijke uitgeverij, en zij volgde al enige tijd de Daily Devotionals en zag daar wel een dagboek in!

Het was een hoop werk, want ik mocht uit de honderden – zo niet duizenden – overdenkingen er 366 selecteren en we gingen voor series. En die 366 overdenking werden herschreven, nagekeken en weer bijgewerkt totdat ze helemaal goed en redelijk tijdloos waren. En toen kwam de kers op de taart, namelijk Sharon werd erbij gehaald en dat maakte het helemaal af!

Toen was er nog geen mailinglist, maar waren het gewoon twee mensen die stapelgek waren op elkaar en samen op ontdekkingsreis gingen door de Bijbel.

Sharon en ik begonnen ooit samen de Daily Devotionals. Toen was het gewoon een dagelijkse mailwisseling tussen Sharon en mij waar ik een bijbeltekst en mijn gedachten erbij deelde met haar en zij daarop reageerde. Toen was er nog geen mailinglist, maar waren het gewoon twee mensen die stapelgek waren op elkaar en samen op ontdekkingsreis gingen door de Bijbel.

In Dieper reageert Sharon soms op een stuk met wat gedachtes van haar, een citaat of een lied. En zo is het boek voor mij persoonlijk echt af, uniek en iets van ons. Ik geloof dat dit boek de lezer zal helpen om de Bijbel te lezen, maar ook voor de doorgewinterde Bijbellezer zal er genoeg te ontdekken zijn. Als laatste, hoop ik dat heel veel mensen dit boek zullen kopen voor iemand die belijdenis gaat doen of zich laat dopen. Wie weet mogen wij ooit iets betekenen voor iemand, zoals zr. Alt voor mij wat heeft betekend.

BESTEL HIER ONS NIEUWE BOEK

Wanneer je ons boek in de voorinteken-periode bestelt, help je ons en de uitgeverij met het dekken van de hoge opstartkosten van een nieuw boek. Dus mede namens de uitgeverij, hartelijk dank voor je steun!

Comments are closed.