In 2012 bedachten Gilbert en Sharon de #1000kidsdroomtour. In drie maanden tijd speelden zij op 22 verschillende plekken met als droom om voor 1.000 kids een sponsor te vinden. Uiteindelijk zijn er zo’n 350 kinderen gesponsord. Alhoewel ze de tour toen graag wilden doorzetten kwam er een pauze omdat ze hun eerste dochter verwachtten. Inmiddels zijn ze de trotse ouders van twee dochters en hebben ze ook nog een nieuwe kerk gesticht in Haarlem. 

Nu, zeven jaar later geloven ze dat het weer tijd is om verder te gaan waar ze waren gebleven en daarom zullen ze weer samen op pad gaan voor kinderen in armoede. Maar waar ze in 2012 alleen aan het touren waren zullen ze dit jaar samen met een te gekke band op pad gaan. De band bestaat uit Liesbeth Kruijs (vocals), Mieneke Fisser (vocals), Hanjo Fisser (gitaar), Robbert Katerberg (drums), Stef Matitawaer (toetsen) en Daniel van der Molen (bas).

Ook dit jaar is het doel dat ze voor zoveel mogelijk kids een nieuwe sponsor vinden. Hiervoor zullen ze één zondag per maand ergens in het land spelen om mensen mee te nemen in het verhaal van Gods Vaderhart dat uitgaat naar hen die geen stem hebben en door armoede worden onderdrukt.

Het voorstel

Gilbert en Sharon komen samen met hun band en kunnen een complete viering verzorgen. Van samenzang tot een paar solo-nummers van Sharon. Tevens is Gilbert beschikbaar als spreker om te spreken rondom het thema gerechtigheid. Er zijn geen kant-en-klare programma’s, omdat zij de uiteindelijke invulling in samenspraak met de kerk of organisatie willen rond maken. 

Net als in 2012 kost het de kerk of organisatie niets om hun uit te nodigen. Het enige wat zij vragen is dat zij een oproep mogen doen voor Compassion waarbij zij de aanwezigen de kans geven om een kind te bevrijden uit armoede in Jezus’ naam.

Over Gilbert en Sharon 

Gilbert Thera en Sharon Kips zijn getrouwd en hebben twee prachtige dochters, Isa en Faye. Samen geven ze leiding aan re:connect, een kerk in Haarlem. Tevens zijn ze als echtpaar verbonden aan de missie van Compassion om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam. Kijk voor meer informatie over Compassion op www.compassion.nl.

Gilbert gaat regelmatig voor in andere kerken/jongerendiensten. Naast het spreken deelt hij ook regelmatig het podium met Sharon als muzikant en/of zanger. Sharon is zangeres en vocal coach. Zij heeft in 2007 de eerste editie van X-Factor gewonnen, is regelmatig te gast als soliste bij Nederland Zingt en heeft inmiddels vijf albums uitgebracht.

Tour data

# Datum Locatie Plaats
1 3 februari re:connect Haarlem
2 10 maart Life Winterswijk
3 31 maart CLC Den Helder Den Helder
4 19 mei Life House Amsterdam
5 30 juni Evangelie Gemeente Zeist Zeist
6 21 juli PKN Gieterveen Gieterveen
7 25 augustus Baptisten Texel
8 29 september Life Community Church Rijswijk
9 27 oktober Gereja Utusan Kristus Amstelveen
10 24 november Baptisten Maastricht
11 8 december Gemeente Immanuël Dordrecht
12 19 januari 2020 CLC Den Haag Den Haag

Uitnodigen?

Wil jij ze uitnodigen? Vul dan dit formulier in en wie weet komen ze dit jaar nog bij jou langs!

Comments are closed.