De afgelopen week explodeerde deze website door de vele bezoeken n.a.v. mijn blog over Hillsong.  De vele reacties per mail, facebook en via de websites zijn beantwoord en de rust is weer een beetje teruggekeerd 🙂 Dus leek het mij wel tijd om te schrijven over iets super leuks, namelijk FREEDOM, het nieuwe album van re:connect. Vorige week dinsdag werd deze gepresenteerd in het Patronaat (Haarlem) en de eerste reacties komen al binnen.

Sharon en ik zijn enorm dankbaar en trots dat we dit mochten doen met een te gekke groep mensen uit de kerk. Wie had ooit gedacht dat zo’n jonge kerk dit van de grond zou krijgen. En nu hopen we natuurlijk dat heel veel mensen zullen genieten van dit album.

TOUR 2015: HELP JIJ MEE?

In de komende weken zullen we nummers online plaatsen en meer bekendheid geven aan dit album. Tevens kijken we of we in 2015 een paar worship avonden kunnen organiseren om dit album ook bij mensen buiten re:connect bekend te maken. En hiervoor hebben we jouw hulp zeker nodig. Denk jij dat jouw kerk wel in is voor een feestje, dan kan je me gewoon mailen.  En wie weet kunnen we dan met jou (en evt. mensen uit jouw omgeving) iets van de grond krijgen.

Het idee is dat wij de muziek verzorgen tijdens een dienst of een heel concert. Je kan en mag me ook vragen om te spreken. Kan allemaal. Compassion Nederland komt dan ook mee. De enige catch is dat we niet beschikbaar zijn op de zondagochtend i.v.m. onze eigen zondagdienst.

Een groot deel (60%) van de opbrengst van de CD verkoop zal gebruikt worden voor een project dat we in het najaar van 2015 willen doen: muziekworkshops en concerten organiseren in Compassion projecten in Indonesië.

ALBUM KOPEN?

Op het YouTube kanaal van re:connect (youtube.com/reconnectnl) kan je wat nummers beluisteren. Het album is te koop via de webshop van Ecovata en te koop in alle Christelijke muziekwinkels /boekhandels. Mede namens Sharon en de hele band, enorm bedankt voor jullie support!

 

1 Comment

  1. Wij zijn misschien wel geintreseerd maar willen er eerst meer
    Over weten.
    We houden 1 keer in de maand gospelchillavonden in Hoofddorp.

    Groetjes Eduard van dijk