Twee jaar geleden schreef ik een blog over onze droomkerk. Vorig jaar schreef ik een blog over de kerk die daaruit is ontstaan. En vandaag kijk ik dankbaar terug op de afgelopen twee jaar. Het afgelopen jaar mochten we qua groep bijna verdubbelen en alhoewel aantallen weinig boeien, zijn de mensen die vertegenwoordigd worden door die aantallen wel enorm boeiend. Twee jaar geleden wilden we een kerk starten voor de creatievelingen, de jonge professionals en jonge gezinnen. En het is zo gaaf om te zien dat re:connect vandaag inderdaad bestaat uit die mensen, maar gelukkig is dat niet alles. re:connect is een thuisgemeente geworden voor heel veel verschillende soorten mensen en daar zijn we enorm dankbaar voor.

Wendy Treat

Op zondag 22 februari gaan we vieren dat we twee jaar bestaan en Ps. Wendy Treat (Seattle, VS) komt ons dan toespreken. Wendy is samen met haar man, Casey, voorganger van een te gekke gemeente in de VS, Christian Faith Center (christianfaithcenter.org). Wendy spreekt over de hele wereld, vorig jaar was ze nog een van de sprekers van Hilsong’s Colour Conference. Ze is grappig, down-to-earth en gewoon eerlijk. Een echte no-nonsense, what-you-see-is-what-you-get spreekster en we vinden het super gaaf dat ze tijd heeft vrijgemaakt om naar ons te komen en ons twee-jarig feestje mee te vieren.

Muziek

En natuurlijk zullen we ook weer veel samen zingen. Maar ik beloof nu alvast dat we echt iets gaan doen aan het volume, want de laatste paar keren was het voor velen echt te luid. Dus we gaan ons best doen. We kijken al naar een drumscherm om het volume van de drums iets te dempen, daarnaast zullen we ook oordoppen regelen voor hen die wat gevoeligere oren hebben, en zo onderzoeken we verschillende oplossingen. Het moet namelijk een feest worden van ons allemaal!

Twee diensten

En omdat de kerk blijft groeien, willen we ook deze zondag onze tweede dienst lanceren! Dat betekent dat we twee keer zoveel mensen kunnen verwelkomen en dat iedereen zelf kan kiezen welke dienst hij/zij wil bezoeken. De tijden verschuiven hierdoor een beetje. De eerste dienst is van 10.30 tot 11.45 en de tweede dienst is van 12.15 tot 13.30. We zien ernaar uit om jou te verwelkomen op ons verjaardagsfeestje.

 

Comments are closed.