Vorig jaar gebeurde eigenlijk het onmogelijke. Een jonge kerkgemeenschap bestaande uit een kleine 20 leden bedacht dat het leuk zou zijn om een groots opgezette Kerstnachtviering te organiseren. Terugkijkend was het wellicht iets te ambitieus, maar het lukte wel! Ruim 1.100 mensen waren in de Grote Zaal van de Philharmonie om samen Kerstnacht te vieren.

Dit jaar gaan we het weer doen, maar wel met de nuttige en waardevolle feedback van vorig jaar in ons achterhoofd. We hebben dit jaar een speciaal programma voor de families, de jonge gezinnen, de opa’s en de oma’s. Een bijzondere gast, Ben Ketting, en een hele gave poppenkast voorstelling waar de kids van re:connectkids ook aan hebben meegewerkt. We hebben meer samenzang, sterker nog, de tweede viering wordt een Kerstnachtsamenzang viering. Met vrijwel alleen muziek en samenzang.

En alhoewel de kerk flink is gegroeid sinds vorig jaar, hebben we meer dan genoeg plek voor gasten. Dus heb je zin in een mooie muzikale avond in het theater waar we stil zullen staan bij het Mooiste Liefdesverhaal Ooit? Wil je luisteren naar mensen als Ben Ketting, Sharon Kips, Nigel Brown en VOW, dan zou ik zo snel mogelijk je GRATIS plekken reserveren.

Maar dat is niet alles…

We hebben dus meer dan genoeg plek. Dus als je komt, zou ik je willen vragen om iemand uit te nodigen. Misschien ken je nog wat jonge gezinnen die op 24 december nog niets van plan zijn. Ik zou zeggen: nodig ze uit! Hoe meer zielen des te meer vreugde. Het wordt een bijzondere avond waar we weer mooie nieuwe herinneringen zullen maken.

BESTEL JE GRATIS KAARTEN

 

Comments are closed.