Het is alweer december! En ook al is een groot deel van Nederland nu in de ban van Sinterklaas, ik ben al helemaal in de Kerststemming. En gisteren mocht ik de nieuwe promo van onze Kerstnacht viering in de Philharmonie presenteren tijdens de dienst. En zo gaaf om te zien dat Kerst nu langzaam maar zeker begint te leven bij de mensen om ons heen.

De registraties voor onze Kerstnacht viering komen nu ook langzaam maar zeker binnen. En ik heb er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer een volle zaal zullen hebben. 

TWEE VERSCHILLENDE VIERINGEN

Dit jaar hebben we niet één grote viering, maar twee “kleine” vieringen.

GEZINSDIENST

Allereerst een gezinsdienst van 19.00 tot 20.30 uur met POPPENKAST voor de jonge kids waarbij de kids van re:connect ook een belangrijk aandeel hebben. En we hebben BEN KETTING als speciale gast. Ben zal zingen, vertellen en wat hem maar te binnen schiet. Het zal spontaan, puur en mooi zijn, dat is een ding wat zeker is.

De SURRENDER band zal er ook zijn. En natuurlijk is SHARON erbij en we zijn ook super blij om te melden dat NIGEL BROWN er weer bij is. Nigels vertolking van Mary did you know vorig jaar heeft enorm veel indruk gemaakt bij de bezoekers. En waar vorig jaar het volume de hele dienst vrij pittig was, zullen we het nu meer doseren. Er zullen momenten van samenzang zijn met complete band en ook momenten met alleen een piano. Want Kerst is geen re:connect feestje, maar een feest van ons allemaal!

En ik mag weer wat delen over HET MOOISTE LIEFDESVERHAAL OOIT. Kortom, het wordt een enorm gevarieerd programma. En dat gaan we allemaal in 90 minuten gieten. Dat wordt dus snel schakelen, maar o zo mooi om mee te maken.

KERSTNACHTSAMENZANG

De naam zegt het al. Van 21.30 tot 23.00 uur gaan we samen zingen. Heel veel zingen. En we hebben als speciale muzikale gast VOW, een Haarlemse close harmony groep. En natuurlijk zijn SHARON en NIGEL BROWN er ook nog samen met de SURRENDER band. En tijdens dit blok zullen we ook sommige nummers heel eenvoudig, old school, zingen met alleen een piano. Lijkt me heerlijk om dat samen met iedereen te doen.

Maar re:connect zou re:connect niet zijn als we ook af en toe lekker gaan knallen! En ook tijdens deze viering mag ik kort wat delen over HET MOOISTE LIEFDESVERHAAL OOIT. Kortom, deze viering is een hele muzikale waarbij er ook een hoop zal gebeuren in 90 minuten tijd.

COMPASSION

We vinden het ook weer een eer dat COMPASSION er dit jaar ook weer bij wil zijn. Want als Kerst een feest van geven is, dan is het niet meer dan logisch dat wij als kerk mensen in de gelegenheid stellen om te geven. Want hoe gaaf is het om een kind aan de andere kant van de wereld een toekomst te geven, gewoon omdat het kan? re:connect is er trots op dat we mogen partneren met Compassion om zo kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Dus Compassion zal een stand hebben op onze mini-kerstmarkt en natuurlijk zal er tijdens beide vieringen een moment zijn waar jij als bezoeker in actie kan komen.

KOM JIJ OOK?

Als jij niet van plan was om een kerk te bezoeken op 24 december, dan hoop ik dat je wel bereid bent om naar een van de mooiste theaterzalen te komen die Nederland heeft om samen met ons Kerst te vieren en om te horen wat HET MOOISTE LIEFDESVERHAAL OOIT voor ons inhoudt. Je bent welkom!

BESTEL JE KAARTEN ONLINE VIA WWW.KERSTNACHTINHAARLEM.NL

 

 

Comments are closed.