Nu is de Kleine Zaal nog helemaal leeg, maar hopelijk is dat dinsdag 25 november anders. Want dan vieren we de release van ons eerste album FREEDOM.  Dit maakt het voor mij persoonlijk ook extra bijzonder. Ieder release concert is bijzonder, maar er gaat niets boven een eerste release concert. Ik weet nog heel goed mijn eerste release concert van FOREVER. En Sharons eerste release concert van GROEI MAAR. Dat was trouwens extra bijzonder, want dat was Sharons vierde album, maar nooit eerder had zij een concert gegeven om de release van een album te vieren. Kortom, je eerste release concert is extra bijzonder.

WAAROM DE DINSDAG?

We kregen best vaak de vraag waarom we ons concert op een dinsdagavond plannen. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Het Patronaat zat vrijwel iedere avond vol rond de releasedatum en daarnaast is het makkelijker om een hele band bij elkaar te krijgen op een doordeweekse avond.

We snappen dat het niet mega praktisch is, maar we hopen echt dat jullie ons ook deze avond willen komen supporten. We hebben plek voor zo’n 200 personen en alhoewel de kaartverkoop nu (eindelijk) lekker op gang komt hebben we echt nog meer dan genoeg plek. Dus help ons om die lege zaal te veranderen in een volle zaal. 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

We starten om 20.00 uur met de huisband van re:connect. En dat vinden we super gaaf! Ik ben er enorm trots op dat we in zo’n korte tijd (sinds de start van re:connect) een complete band in huis hebben. Enorm gepassioneerde mensen die muziek maken met een doel.

Na de huisband komt de SURRENDER band. Iedereen die wel eens een SURRENDER heeft meegemaakt weet wat hij of zij kan verwachten: vuurwerk! We gaan knallen. De focus zal, zoals altijd, God zijn. En we willen samen met iedereen die aanwezig is God eer geven door middel van muziek.

We zijn rond 22.00 uur klaar met het “release concert” en dan begint de after party. Onze huis DJ, DJ MAD, zal dan achter de draaitafels staan en dan gaan de voeten van de vloer en ik beloof dat ik ook een poging tot dansen zal doen. Het wordt een te gek feest!

KOM JIJ OOK?

Het blijft iedere keer spannend om als kerk je nek op deze manier uit te steken. En soms denk ik ook wel dat we misschien een “normale” kerk moeten zijn. Gewoon diensten op zondag en doordeweeks een lekkere bijbelstudie en niet van die maffe events. Maar aan de andere kant bedenk ik me dan dat we daarom juist re:connect zijn. We doen diensten op de zondag en we doen doordeweeks bijbelstudie, we doen zelfs een aparte meeting voor onze ondernemers waar we studies behandelen die voor hun relevant zijn. We hebben de connects waar we samen eten, we hebben Alpha-cursus en nog meer, maar we doen dus ook deze feesten. Waarom? Omdat we geloven dat we een reden hebben om te feesten: God heeft Zichzelf gegeven voor ons, zodat we vrij kunnen zijn. Vrij om te leven, vrij om te delen en vrij om te vieren dat Hij goed is. De ene kerk viert Gods liefde en vrijheid in stilte en wij met een KNAL!

Dus ja, we steken weer eens ons nek uit en we hopen dat jij ons komt supporten, want kerk zijn we samen! Jij en ik, wij zijn de kerk. Dus als re:connect je thuis is en je kan erbij zijn, dan hoop ik van harte dat je er ook bij bent. Want het zou niet compleet zijn zonder jou!

KLIK HIER EN BESTEL JOUW TICKETS

ALLES OP EEN RIJ

re:connect community church presenteert

RELEASE CONCERT ‘FREEDOM’
Dinsdag 25 november 2014
20.00 – 22.00 (deuren open om 19.30 uur)
Aansluitend een after party tot 23.30 uur.

Patronaat, Zijlsingel 2 in Haarlem
Tickets 7,50 euro (excl. Toeslag)
Bestel hier je tickets

LET OP! Indien het financieel niet haalbaar is om kaartjes te kopen kan je ons mailen en dan KRIJG je van ons kaartjes. Geld mag namelijk geen reden zijn dat jij er niet bij kan zijn. 

Comments are closed.