Over 7 weken is het alweer zover, re:connect conference in het Van der Valk Hotel Haarlem, re:connect conference organiseren we voor jou en jouw kerk. Het programma is voor jong en oud. Het thema dit jaar is RELATIES.

RELATIES

Wat zegt de bijbel hier over? Welke praktische handvatten zijn er? Hoe kan ik het meeste uit mijn relatie halen en belangrijker nog: wat kan ik het beste geven voor mijn relatie? Want in een relatie gaat het er niet zozeer om wat je neemt, maar wat je bereid bent om te geven.

Of je nu nog aan het herstellen bent van een gebroken relatie, flink aan het rondkijken, daten of getrouwd bent. Als jij wilt investeren in jouw (toekomstige) relatie dan is deze conferentie voor jou!

DE SPREKERS

Philip Wagner
Philip Wagner (Oasis LA)
Holly Wagner
Holly Wagner (Oasis LA)

We zijn enorm dankbaar dat Philip en Holly Wagner tijd hebben vrijgemaakt om te komen naar Nederland voor deze conferentie. Misschien heb je nog nooit van ze gehoord, maar we willen deze twee sprekers van harte bij jou aanbevelen!

Philip en Holly zijn bijna 30 jaar getrouwd, de voorgangers van Oasis LA, een dynamische en groeiende kerk in LA. Ze hebben meerdere boeken geschreven over relaties en het huwelijk. Holly sprak laatst nog bij Hope United (Darlene Zschech) tijdens hun relatie conferentie. En ook was ze een van de spreeksters tijdens Colour Conference (Hillsong). Philip staat bekend als bijbelleraar en spreekt veel bij leiderschapseminars. Ook is hij onderdeel van ARC, een netwerk van kerkplanters.

REGISTREER VOOR 1 OKTOBER EN BESPAAR 10 EURO!

Deze maand kan je nog voor een voordelig tarief registreren en vanaf 1 oktober betaal je het volledige bedrag. Dus wacht niet te lang met registreren, maar registreer jezelf nu nog.

Ga naar onze website voor meer informatie.

 

Comments are closed.