dr_robiAls je ons een beetje volgt op social media dan heb je waarschijnlijk gehoord dat ps. Philip en ps. Holly Wagner niet meer komen naar Conference. Twee weken geleden is een vorm van kanker ontdekt bij Ps. Philip dat ze gelukkig goed kunnen behandelen, maar hij moet wel zo snel mogelijk in behandeling en dat houdt in dat hij niet meer ver kan reizen. Dit nieuws betekende voor ons dat we per direct op zoek moesten naar een nieuwe spreker. Het nieuws van ps. Philip resulteerde in enkele annuleringen van conference bezoekers, maar aan de andere kant was er ook nog een grote groep die wilde komen. En daarom besloten we om Conference te down-sizen (kleiner te maken) zonder in te boeten op kwaliteit. En we zijn daarom erg dankbaar en enthousiast dat Dr. Robi Sonderegger wilt komen naar Conference!

Mocht je nog nooit hebben gehoord van Dr. Robi, dan bij deze een korte introductie. Dr. Robi heeft een doctoraat in de Klinische Psychologie. Hij spreekt regelmatig op relatie seminars en weet op een zeer dynamische en boeiende wijze wetenschap te gebruiken om Bijbelse principes te onderbouwen. En dit doet hij met de nodige dosis humor. 

REGISTREER VOOR 1 OKTOBER EN BESPAAR 10 EURO!

Deze maand kan je nog voor een voordelig tarief registreren en vanaf 1 oktober betaal je het volledige bedrag. Dus wacht niet te lang met registreren, maar registreer jezelf nu nog.

Ga naar onze website voor meer informatie.

Comments are closed.