Onderstaand bericht is net verzonden per e-mail naar alle geregistreerde Conference bezoekers. Mocht je het gemist hebben, dan is de mail waarschijnlijk in je spam terechtgekomen.


 

Hi!

Eergisteren stuurde ik een e-mail met een update over Conference. De reacties op die mail waren enorm bemoedigend. Bedankt daarvoor!

Inmiddels zijn we druk bezig met het zoeken naar vervangende sprekers / spreeksters. We geloven dat God alles onder controle heeft, we bidden voor Ps. Philip en Ps. Holly en we bidden ook voor Conference.

 

Thema ongewijzigd

Iemand vroeg of het thema “RELATIES” ongewijzigd bleef als het door zou gaan. Het antwoord daarop is JA! Het enige wat wijzigt zijn de sprekers. We zijn nu nog druk op zoek naar vervangende sprekers. Er is al contact gezocht met een buitenlandse spreker. As deze spreker kan, dan zullen we in overleg met hem het programma doorspreken en misschien nog een Nederlandse spreker / spreekster uitnodigen. We hebben al een paar mooie tips gekregen.

Wat nu?

Eergisteren zeiden we dat je tot vandaag de tijd had om te reageren, als je niet direct je geld terug wilde, maar gewoon naar Conference wilde gaan (als het doorgaat).

Zoals het er nu naar uitziet gaat conference gewoon door, zullen we alsnog hetzelfde thema behandelen en geloven we dat we te gekke sprekers zullen vinden om ons toe te rusten.

Dus hierbij nog een keer het verzoek. Stuur een reply op deze mail (mag gewoon zonder woorden) als je nog steeds wilt komen. Als je niets doet, dan zullen we morgen je registratie annuleren en je geld terugstorten. Iedereen die heeft gereageerd hoeft natuurlijk niet nog een keer te reageren.

 

Tenslotte dit…

Mocht Conference toch niet doorgaan, dan krijg je sowieso je geld terug. Maar we geloven met heel ons hart dat we een te gekke conference zullen hebben. Dat we mogen leren over relaties in het licht van Gods Woord. Dat we mooie tijd van worship zullen hebben en dat Jezus in alles centraal zal staan.

Wat een troost en geruststelling dat Hij Zijn Kerk bouwt en dat wij alleen maar verbonden hoeven te zijn met Hem en dat we daardoor ook verbonden zijn met elkaar. En in die troost en zekerheid zullen wij voorwaarts gaan in vertrouwen en verwachting.

Nogmaals dank voor de vele reacties. En vergeet niet een reply te sturen als je alsnog wilt komen.

Vriendelijke groet,

 

Gilbert Thera
re:connect

2 Comments

  1. Fleur van Herk

    Wat een nare situatie dit. Maar God zal voorzien. Altijd! Heel fijn dat de conferentie gewoon door gaat. Ik wil er graag bij zijn. Tot dan! Veel zegen!