Als alles volgens planning verloopt zullen we met re:connect in september een te gek concert organiseren waar jij voor bent uitgenodigd. Tijdens dit concert willen we re:connects eerste live worship album, FREEDOM, opnemen. Super cool natuurlijk, maar voor het zover is hebben we een paar mensen nodig die dit net zo cool vinden als wij…

We zijn een crowdfund op voordekunst.nl gestart en daar hebben we het hele verhaal gedeeld. Maar speciaal voor jou, de lezer, het verhaal in het kort. Ik vind het super om weer samen met mijn vrouw, Sharon, te zingen en daarnaast mogen we met een te gek team vocalisten en muzikanten de handen ineen slaan. We willen een worship avond organiseren met nieuwe en bekende nummers. Die avond willen we vastleggen en daarvan een album uitbrengen. Het is onze droom dat de passie, het enthousiasme en de vreugde gevangen wordt op dit schijfje en loskomt, iedere keer dat iemand het album afspeelt in de auto, thuis of onderweg in de bus, metro, tram of trein. Dat het album mensen mag meenemen in Gods tegenwoordigheid waar lasten wegvallen, dromen ontstaan en visie duidelijk wordt.

Maar zoals je misschien al weet is het maken van een (live) album erg duur. En daarom proberen we via de crowdfund genoeg geld binnen te halen door mensen de kans te geven om een CD te bestellen, een zang workshop van Sharon of zelfs een huiskamer concert van de hele band. Kortom, keuze genoeg 🙂

We vragen niet gewoon om jouw donatie, maar mocht je deze droom ook te gek vinden en ons deze droom gunnen, dan kan jij jouw schouders eronder zetten en meebouwen aan hetgeen wij mogen doen in onze stad en ons land.

Thanks!

 

Gilbert

 

Link crowdfund: bit.ly/freedom-live

Comments are closed.