Wat doe je wanneer…

Wat doe je wanneer je 100 kaartjes hebt voor verkoop en als er nu nog zo’n 50 over zijn. Dan valt dat natuurlijk best mee wanneer je bedenkt dat er dan al 150 zijn weggegeven aan prijs winnaars en genodigden. Maar wat doe je wanneer blijkt dat er zeker zo’n 100 genodigden niet ingaan op de uitnodiging en dus niet komen….

Het laatste wat je wilt is een lege zaal, want dat is gewoon niet gezellig. Iedereen zijn of haar geld teruggeven en een gratis concert geven is ook geen optie omdat je dan niet uit de kosten komt. Een andere optie is het concert aflasten, maar dat is weer jammer voor de mensen die wel een kaartje hebben gekocht. En dan heb je natuurlijk nog een groep van zo’n 50 personen die via sociale media zeggen dat ze komen, maar nog geen kaartjes hebben gekocht….

Wat doe je wanneer je in deze situatie zit? Juist! Gewoon om hulp vragen. Even je trots weg slikken en gewoon eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt. Want alleen gaan we het niet redden.

Help je mee?

Zonder een heel betoog te houden wil ik wel zeggen dat mijn vrouw dit gewoon verdient. Ze werkt keihard en durft te dromen, als man ben ik mega trots op haar. Op wie ze is, haar talent, haar inzet en haar kunnen. En als ik zie hoeveel mensen de videoclip hebben gesupport, dan weet ik dat er meer mensen zijn die in haar geloven. Dus ik wil wat anders voorstellen… misschien kan je helemaal niet komen aanstaande dinsdag, maar wil je wel kaartjes kopen voor iemand… of misschien is het helemaal niet jouw ding, maar geloof je in de droom van mijn vrouw… wat het ook is, hoe je ook financieel wilt bijdragen, laat het ons weten… als we de kosten kunnen dekken zijn we bereid om iedereen gratis binnen te laten en mensen (die dat willen) hun geld terug te geven.

Het enige wat we willen is muziek delen, verhalen vertellen en Sharon de kans geven om dat te doen. Dus ja… we hebben je nodig. Wil je helpen? Laat het ons weten! Je mag ook gewoon direct geld over maken naar 66.87.76.196 t.n.v. st. Mount of Olives. En ik beloof jullie, alles wat er meer binnenkomt dan de benodigde 5.000 euro gaat linea recta door naar Compassion.

Even alle details

Dus het concert is op dinsdag 13 mei en start om 20.00 uur. De locatie is Kleine Zaal van de Haarlemse Philharmonie. Het adres is Lange Begijnestraat 11, 2011 HH Haarlem. Het is een avondvullend concert. Je kan registreren via https://sharonkips-onvoorwaardelijk.eventbrite.nl en kaartjes kosten 15 euro per stuk. Je kan ook gewoon een gift geven naar 66.87.76.196 t.n.v. st. Mount of Olives. En indien de kosten gedekt zijn gaat de winst naar Compassion Nederland en als er genoeg aan giften binnenkomt, mag de rest (na registratie) gratis naar binnen en hopelijk zit de hele zaal dan vol.

We hebben je nodig… en hopelijk kunnen we samen heel veel bereiken. THANKS!

3 Comments

 1. Mike de Vendt

  Gilbert ik wil twee kaarten bestellen maar ik zie dat je alleen met creditcard kunt betalen ipv ideal of paypal.

  Groet,

  Mike de Vendt

 2. Ingrid Verdonk

  Prachtig verwoord en geschreven! Wat ontzettend oprecht! Ik heb m’n dienst inmiddels al kunnen ruilen dus doe m’n best om te komen en iemand mee te nemen!!

 3. Nova Nalenan

  Jullie doen een goede werk voor de Heer Jezus. Sharon heeft een mooi stem en zij geeft haar mooie stem om God te aanbidden. Misschien begrijpen somige mensen dat niet, maar God dat wel begrijpt. Als ik eerlijk zeg, wil ik ook een keer mee zingen met jullie om samen de Heer Jezus te aanbidden. In onze vreugde en in onze moeilijke tijden is de Heer Jezus altijd voor ons. God Bless!