Op dinsdag (13 mei) mocht Sharon haar nieuwe album Onvoorwaardelijk in een goed gevulde Kleine Zaal van de Haarlemse Philharmonie presenteren. Het was een mooie muzikale avond vol verhalen. We hebben enorm veel goede feedback gekregen en het proeft zeker naar meer! Jammer genoeg kosten dit soort avonden best wel wat geld om te organiseren en brengt dat weer de nodige uitdagingen met zich mee. Maar wie weet dat we met dit programma langs theaters in het land kunnen gaan. Op dit moment is dat nog een droom, maar mocht er een promotor zijn die dit aandurft dan horen we dat natuurlijk graag! 🙂

Voor nu zijn we vooral dankbaar dat Sharon dit mag doen en hopen we dat een ieder die het album heeft gekocht net zo zal genieten van de muziek als wij, toen we het mochten opnemen.

En indien je het album nog niet hebt (besteld), dan moet je dat natuurlijk alsnog doen 🙂 Je kan dat het beste hier (Gospel uit de Lage Landen) doen.

Comments are closed.