PERSBERICHT

re:connect viert Pasen in de Kleine Zaal van de Philharmonie

HAARLEM – Op zondag 20 april houdt re:connect haar Paasviering  in de Kleine Zaal van de Haarlemse Philharmonie. Deze viering wordt gekenmerkt door veel muziek (samenzang) onder begeleiding van een volledige band; een korte en praktische overdenking over Pasen en een vrolijke en ontspannen sfeer.  De viering begint om 11.15 uur en de deuren gaan om 10.15 uur open. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Meer informatie: www.reconnect.cc.

Vorig jaar februari begon een groep van acht vrienden als nieuwe kerk en inmiddels komen er wekelijks een kleine honderd mensen, volwassenen en kinderen, bij elkaar in de Van Beinumzaal van de Haarlemse Philharmonie. Omdat er met Pasen meer mensen worden verwacht werd er gezocht naar een mooie locatie die groot genoeg was om iedereen welkom te kunnen heten. De Kleine Zaal biedt ruimte aan ruim 400 personen.

Gilbert: “We zijn erg blij en dankbaar dat we dit jaar Pasen kunnen vieren in een van de mooiste theaterzalen die ons land rijk is. Samen met een te gekke band zullen we oude en nieuwere nummers zingen, de teksten worden geprojecteerd dus iedereen kan meezingen of meelezen. En in tegenstelling tot vorig jaar is er dit jaar een heel leuk kinderprogramma samengesteld door het kids-team en we hopen daarmee ook de kids een mooie Paasviering te bezorgen. Kortom, de Paasviering wordt een feest voor het hele gezin. Kom en vier dit feest met ons mee. U bent van harte welkom!”

Over re:connect
re:connect is een kerk in Haarlem die vorig jaar is gestart en nu wekelijks op de zondag samenkomt in de Van Beinumzaal van de Haarlemse Philharmonie. De droom van re:connect is samen te vatten in haar missie: mensen te verbinden met God en met elkaar.

(Bron: http://reconnect.cc/2014/04/15/persbericht-pasen-2014/)

Comments are closed.