CD Presentatie

Onvoorwaardelijk – Sharon Kips

 

Sharon Kips - OnvoorwaardelijkOp dinsdag 13 mei presenteert Sharon haar nieuwe album ‘Onvoorwaardelijk’ in de Kleine Zaal van de Haarlemse Philharmonie. Samen met een te gekke band zal ze nummers van haar laatste album ten gehore brengen. Denk hierbij aan bekende nummers als ‘Gebed om zegen’, ‘Onze Vader’ en ‘Kom tot de Vader’. Maar ook nieuwe nummers die speciaal zijn geschreven voor dit album. Naast nummers van ‘Onvoorwaardelijk’ zal ze ook liederen van haar vorige albums ‘Amazing Grace’ en ‘Groei maar’ zingen. Nummers als ‘Leun op mij’ en ‘You raise me up’ zullen zeker niet ontbreken.

Een avond in het theater

Dit concert belooft een mooie mix te worden van muziek en verhalen. Sharons gave om een liedKleine Zaal Philharmonie te vertellen op zo’n manier dat de luisteraar erdoor wordt geraakt past precies binnen de setting van de avond. Want het zal een avond zijn waar Gods onvoorwaardelijke liefde centraal zal staan.

Tevens zijn we dankbaar dat deze avond zal plaatsvinden in een van de mooiste theaterzalen die ons land rijk is, namelijk de Kleine Zaal van de Philharmonie. De avond begint om 20.00 uur en zal rond 21.45 uur zijn afgelopen. Er zal een korte pauze halverwege de avond zijn. Tijdens de pauze kan je een drankje halen en zal de CD natuurlijk ook te koop zijn.

Dankbaar en trots

Als man mocht ik het hele proces van dit album van dichtbij meemaken. En mocht ik zien hoe mijn vrouw haar alles heeft gegeven tijdens de opnames. Het album is zeker niet perfect, maar het is wel puur en echt. En dat zal de avond ook zijn. En wanneer ik daar bij stil sta dan kan ik niet anders dan dankbaar en trots zijn.Het is misschien geen typische re:connect event waar de muziek knalt, maar het wordt zeker een mooie intieme avond vol verhalen en liederen die vertellen over Gods liefde voor ons. Kom en laat je meenemen. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via onderstaand formulier.

Ik hoop je te mogen verwelkomen op 13 mei in de Philharmonie!

Groeten, Gilbert

Tickets bestellen

Sharon Kips – Onvoorwaardelijk
Kleine Zaal Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

 

Let op! Ideal werkt niet op de mobiele website van Eventbrite. Wil je bestellen via je mobiel / tablet? Ga dan naar: http://mountofolives.eu/product/cd-presentatieconcert-onvoorwaardelijk/

Comments are closed.