O what a Saviour, wonderful Jesus

Op 20 april vieren we Pasen. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood. Dit willen wij als re:connect doen door de vele wonderen te vieren die Hij heeft gedaan en nog steeds doet. Misschien denk je dat de tijd van wonderen voorbij is, maar wij geloven dat God niet verandert, dus als Hij vroeger een God van wonderen was, dan is Hij dat vandaag ook nog steeds.

Op Paaszondag willen we mensen zelf aan het woord laten. We zullen met de band Gods liefde, trouw en grootheid bezingen en tijdens de nummers zullen we ook mensen aan het woord laten die een wonder hebben meegemaakt.

God van wonderen

Als je op 20 april ook komt dan beloof ik dat je verwonderd zult zijn over de grootheid van God, ik beloof je dat je geloof wordt gesterkt, ik beloof je dat je niet meer kan ontkennen dat God een God van wonderen is. En als laatste bid ik dat jij God mag leren kennen als een God van wonderen.

Opstandingskracht is niet alleen iets van 2.000 jaar geleden, maar het is de kracht van God die jouw leven vandaag bestemming en invulling wil geven!

Misschien stond je er eerder niet zo bij stil en is Pasen voor jou gewoon een event van 2.000 jaar geleden.  Maar weet je, opstandingskracht is niet alleen iets van 2.000 jaar geleden, maar het is de kracht van God die jouw leven vandaag bestemming en invulling wil geven! Dus bij deze de uitnodiging om op 20 april het feest van Pasen met ons te vieren. We starten om 11.15 uur en eindigen rond 12.45 uur en de locatie is hoogstwaarschijnlijk de Philharmonie in Haarlem.

Meehelpen?

Mocht jij er niet bij kunnen zijn, maar wil je dit initiatief steunen dan kan dat. We hebben je gebed nodig, maar daarnaast is support op financieel gebied meer dan welkom. Deze viering is ons zoveelste “lopen-op-water” project en we willen blijven lopen en blijven uitstappen, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Je kan je gift overmaken naar IBAN: NL96 INGB 0007 8643 13 t.n.v. re connect community church o.v.v. “Paasviering 2014”. Hoe je ons ook support: Bedankt!

We’re all in this together!

Gilbert

Comments are closed.