Met de feestdagen achter ons is het nu tijd om ons weer te richten op alle mooie plannen voor dit jaar. En een van die mooie plannen is deel twee van de 1.000 kids droom tour. Sharon en ik vinden het weer bijzonder dat we verdeeld over drie maanden, 10 zondagen mogen optreden in kerken door het hele land. We zijn ds. Orlando Bottenbley dankbaar dat hij ons ook dit jaar weer heeft geholpen door ons voor te stellen aan bevriende voorgangers en natuurlijk zijn we ook blij dat we weer op een paar plekken mogen komen waar we al eerder zijn geweest.

Waarom 10 keer gratis optreden?

Spreuken 31 vers 8 zegt: “Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten.” Deze tekst is voor ons een van de redenen om deze tour te vervolgen. We geloven dat de kids die in armoede opgroeien door velen van ons in het “rijke Westen” niet gehoord worden. Wij willen hun een stem geven en dat doen we door hun verhaal een podium te geven, door namens hun te spreken in de hoop dat veel bezoekers gegrepen worden door het verhaal van deze kids. En we weten ook wel dat onze droom ambitieus is, maar dat zal ons er niet van weerhouden om het niet te proberen.

Druppel op een gloeiende plaat…

Heel vaak krijgen we de opmerking dat dit soort acties maar een druppel is op een gloeiende plaat, maar wat als ik jou vertel dat de zee bestaat uit heel veel druppels… gelukkig kunnen we alleen niet zoveel betekenen, dit zorgt ervoor dat we de handen ineen moeten slaan en dat het echt een team-effort wordt. En dat is iets moois, want dan zien we ook hierin dat we elkaar nodig hebben. Sharon en ik kunnen niet zoveel veranderen, maar als jij meehelpt dan kunnen we opeens een stuk meer! En als jij nu mensen uitnodigt en meeneemt naar een van de avonden, dan word jij opeens ook een stem voor hen die weerloos zijn. En voor je het weet zijn er genoeg druppels om een dorp te veranderen. Noem me een dromer, dat vind ik niet erg, ik droom graag over verandering die plaatsvindt omdat meerdere mensen stappen in Gods droom.

Hopelijk tot ziens

Wil je ook langskomen? Kijk op de agenda en dan zie je precies waar we zullen optreden. Help ons door vrienden uit te nodigen en mee te nemen. Help ons, zodat zoveel mogelijk mensen het verhaal van deze kids horen. Samen kunnen we een verschil maken, samen kunnen we ervoor zorgen dat we weer een stap dichterbij de vervulling van deze droom komen!

Bedankt en tot ziens!

Gilbert

(Bron: www.1000kidsdroomtour.nl)

Comments are closed.