compassionOver een paar weken start deel twee van de #1000kidsdroomtour en we hebben er weer enorm veel zin in. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is werkelijk waar een voorrecht om een stem te mogen zijn voor hen die geen stem hebben. Naast het feit dat het een voorrecht is, is het ook een opdracht die God ons geeft.

Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. (Spr. 31:8 NBV)

Sharon en ik willen die stem zijn en we hopen dat we tijdens deze tour weer een grote stap dichter bij de vervulling van die droom mogen komen. 1.000 kids die bevrijdt worden uit de greep van armoede… dat is toch een mooie droom om voor te vechten?

Meehelpen?

De tour gaat deze keer langs 10 kerken verspreid over het land en zoals je waarschijnlijk al weet vragen we nu ook weer geen geld aan de kerken. In 2012 kregen we de vraag of mensen ons ook mochten supporten in deze droom door mee te helpen om de onkosten te dragen. We waren enorm geraakt door die vraag en ook nu weer willen mensen ons helpen. We hebben hiervoor het volgende bedacht. We hopen namelijk ook af en toe wat extra muzikanten mee te nemen, maar daarvoor is wel wat extra budget nodig en de kerken waar we langs komen hebben niet altijd het geld om dit te bekostigen. Verder kost zo’n tour natuurlijk ook wel wat aan reis- en onkosten, dus mocht je ons financieel willen supporten in deze droom, dan is dat zeker welkom!

Hoe kan ik helpen?

Allereerst zouden we het te gek vinden als je een kind sponsort, want daar doen we het allemaal voor. Verder zou het super zijn als je tijd vrij maakt om voor ons te bidden. Wil je bidden voor ons gezin en de mensen achter de schermen? Tenslotte mag je ons natuurlijk ook financieel in deze droom supporten. Je kan je gift overmaken naar  NL66 INGB 0668 7761 96 t.n.v. Stichting Mount of Olives o.v.v. “1000kidsdroomtour”. En of je nu 1 euro, 10 euro of meer overmaakt… iedere gift helpt ons weer in deze droom. Thanks!

 

Comments are closed.