20131224-ig-kerstMet Conference hebben jullie enorm geholpen door mijn oproep om hulp te delen. Nu we twee weken voor Kerst zitten gaat het gelukkig hard met registraties. De zaal is bijna voor de helft gevuld. Maar natuurlijk kan het nog sneller gaan als jullie weer massaal meehelpen 🙂

We hebben al een event op facebook en een mooie website. Zouden jullie dit bericht weer willen delen zodat heel veel mensen weten van Kerstnacht in Haarlem? Het is misschien wel georganiseerd door re:connect, maar wat ons betreft is het een evenement voor de stad.

Dus deel het met alles en iedereen en laten we het “onmogelijke” doen: met ruim 1.000 mensen in de Grote Zaal van de Philaharmonie Kerst vieren!

PERSBERICHT

De mooiste kerstnacht beleef je in Haarlem

HAARLEM – Op kerstnacht is het feest in de Philharmonie. re:connect, een jonge kerk in Haarlem, nodigt iedereen uit om de geboorte, het leven en de opstanding van Jezus mee te vieren. Met veel muziek van o.a. Linda Wagenmakers, Nigel Brown, Sharon Kips, strijkersorkest Symphonia en het re:connect team belooft het een waar muzikaal spektakel te worden. De bekende kerstmeezingers zullen worden afgewisseld met sfeervolle kerstnummers. Daniël van Beek en Gilbert Thera zullen beiden een korte overdenking doen. Tijdens de viering is er ook een Tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig. Kortom, een eigentijdse dienst voor jong en oud, waar de betekenis van Kerst centraal staat. Beleef ook de mooiste kerstnacht in Haarlem, iedereen is van harte welkom!

De avond begint om 20:15 (deuren open om 19:15) en we eindigen de avond om 22:30. Er is een korte pauze. De avond is gratis, inschrijven wel verplicht via www.kerstnachtinhaarlem.nl.

Kerstnacht in Haarlem
met medewerking van Linda Wagenmakers, Sharon Kips, Nigel Brown e.a.

24 december 2013 – 20.15 (deuren open om 19:15)

Grote Zaal Philharmonie,

Lange Begijnestraat 11

2011 HH Haarlem
Meer info: www.kerstnachtinhaarlem.nl

Comments are closed.