20131018-syrogersWat zegt de bijbel nu eigenlijk over seksualiteit?

Op 29 en 30 november krijg je de kans om daar meer over te leren!  Sy Rogers (www.syrogers.com) neemt ons mee in een boeiende ontdekkingstocht naar de Bijbelse waarheid rondom  sensualiteit en seksualiteit.  Een unieke kans om je te verdiepen in dit onderwerp en al je vragen te stellen!

Wat gaan we doen tijdens de conferentie met Sy?

Op vrijdag 29 november tussen 19:30 en 22:00 trappen we de conferentie af. De band zal openen met muziek en samenzang. Daarna neemt Sy het woord en neemt hij je mee in het boeiende onderwerp van de avond. Na afloop bestaat de gelegenheid om jouw vraag (anoniem) in te leveren d.m.v. een  antwoordkaart. Rebecca Steenbergen sluit de avond af met praise en worship.

Op zaterdag 30 november gaat Sy overdag dieper in op de volgende onderwerpen.

Zaterdagavond komen we tussen 19:30 en 22:00 nog 1 keer samen voor een bijzondere conferentie-avond.

Er is muziek en samenzang, we hebben special guest Lillian Nakabiri (www.youtube.com/watch?v=_6EciDMjf2c) uit Oeganda, Sy doet een Vraag & Antwoordsessie en tot slot is er praise en worship o.l.v. William Wixley.

Praktisch

De avonddiensten zijn gratis, voor het onderwijs op zaterdag betaal je dertig euro.
De conferentie wordt gehouden in de Stadsschouwburg Haarlem (Wilsonsplein 23, 2011 VG Haarlem).
Sy spreekt Engels en zal worden vertaald in het Nederlands.Tevens is er ook een Tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig.

Opgeven voor (een deel van) de conferentie kan via http://www.reconnectconference.nl

Zegt het voort! We hopen velen van jullie te mogen begroeten.

Comments are closed.