Afgelopen zondag was het 20130609-childdedication FEEST in de Stadsschouwburg van Haarlem. We hadden rekening gehouden met iets meer bezoekers, maar we hadden nooit verwacht dat we meer dan 100 bezoekers zouden verwelkomen. De zaal (met 60 stoelen) zat helemaal vol, ook nadat we extra stoelen hadden bijgeplaatst. De overloop zat ook vol en er waren zoveel kids aanwezig die in hun eigen dienst hun eigen feestje aan het bouwen waren.

Tijdens de dienst werden er drie prinsesjes opgedragen: Jaidah, Isa en Nanou. Drie kids en zes trotse ouders. Wat was het mooi om te zien en om mee te maken. Het was de eerste opdraagdienst van re:connect en eerlijk gezegd vond ik het mega spannend. Maar terugkijkend ben ik dankbaar, blij, tevreden en trots. Dankbaar om te zien dat God ons zo ver heeft gebracht en ook vandaag mensen hoop, vrede en blijdschap wilt geven, blij dat je eigenlijk allemaal lachende gezichten zag en tranen van vreugde, tevreden omdat de viering al mijn verwachtingen overtrof en trots dat zoveel mensen hun schouders onder deze viering wilden zetten.

988639_10151640943642356_1453005981_nAls ik bedenk dat we pas 4 maanden bezig zijn en zijn begonnen met 8 personen. Dan ben ik hoopvol voor de rest van het jaar. Nooit gedacht dat het zo snel zou kunnen gaan in een stad als Haarlem, maar aan de andere kant hadden we het kunnen verwachten… want waar mensen durven te stappen in een droom van God, daar zal God wonderen verrichten.

Wij geloven in een kerk in Haarlem die God bekend en gewild maakt, een kerk die groot genoeg is om impact te maken en klein genoeg wilt zijn om geborgenheid te bieden.  De droom hadden we bij de start en alhoewel we er nog lang niet zijn, zien we wel dat we steeds meer bewegen in de richting van die droom en geloof ik dat re:connect een mooie toekomst te wachten staat.

Zou je ook eens een keer willen langskomen? Bezoek dan eens onze website www.reconnect.cc. Je bent welkom!

Comments are closed.