HAARLEM – Op zondag 31 maart houdt re:connect haar Paasviering in de Haarlemse Stadsschouwburg aan het Wilsonsplein 23. Deze viering wordt gekenmerkt door veel muziek (samenzang) onder begeleiding van een volledige band; een korte en praktische overdenking over Pasen en een vrolijke en ontspannen sfeer. De viering begint om 11.15 uur en de deuren gaan om 10.00 uur open. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Meer informatie: www.kerkinhaarlem.nl

Ter gelegenheid van deze bijzondere Paasviering is een speciaal muziekgezelschap samengesteld uit professionele muzikanten en vocalisten vanuit het hele land. Allemaal hebben ze een band met re:connect en dragen ze de droom van re:connect een warm hart toe. Deze muzikale professionals zullen de samenzang begeleiden. De overdenking is in handen van Gilbert Thera, die samen met zijn vrouw (Sharon Kips) en een kleine groep vrienden deze kerk heeft opgericht. Er is geen aparte kinderdienst maar tijdens de viering zal er aan de kinderen worden gedacht.

Gilbert: “We komen samen in een theater omdat voor sommigen de weg naar een kerkgebouw een stap te ver is. Een samenkomst in een theater is dan veel laagdrempeliger en we hopen diegenen hiermee tegemoet te komen. Tevens beschikt het theater over mooie faciliteiten en re:connect wil graag mensen iets leuks aanbieden. De kerk moet immers een plek zijn waar je graag naartoe gaat; een leuk moment van de week. Een plek waar je je prettig voelt; waar plezier is en waar gelachen wordt en waar je anderen in een ontspannen sfeer kunt ontmoeten. Een plaats waar je op zondageen korte overdenking hoort waar je gedurende de week ook nog iets praktisch mee kan doen. Dat is de kerk die wij willen bouwen en een ieder die dat aanspreekt is meer dan welkom!”

Over re:connect
re:connect is een kerk in Haarlem die sinds 3 februari jl. wekelijks op de zondag samenkomt in de Loft van de Haarlemse Philharmonie. De droom van re:connect is samen te vatten in haar missie: mensen te verbinden met God en met elkaar.

Comments are closed.