Openingsdienst met Jeffrey RachmatZoals je misschien weet starten Sharon en ik samen met een groep vrienden een nieuwe kerk in het centrum van Haarlem. Om dit te vieren hebben we op 17 februari een feestelijke openingsdienst met pastor Jeffrey Rachmat uit Indonesië. Ik heb pastor Jeff in 2002 voor het eerst ontmoet en sinds die ontmoeting is hij een vriend, een mentor en een grote voor mij. Ik ben erg dankbaar dat hij de tijd en moeite neemt om voor de opening naar Nederland te komen om ons toe te spreken en ons te inspireren vanuit de Bijbel. Voor hen die pastor Jeff niet kennen, pastor Jeff is de voorganger van Jakarta Praise Community Church (JPCC). JPCC is een van de snelst groeiende kerken in Jakarta. Vandaag de dag komen ruim 8.000 mensen iedere zondag verdeeld over 5 diensten bij elkaar in deze mega kerk. Tijdens de overstromingen in Jakarta (afgelopen week) heeft deze gemeente zich ingezet om mensen te evacueren en zijn er 900 slachtoffers van de overstromingen opgevangen in een shelter. De slachtoffers kregen eten, kleding en de nodige medische hulp om weer verder te gaan. Kortom, JPCC is een kerk die niet alleen groot is in aantal, maar ook een groot hart heeft voor haar stad.

Verder zullen ook enkele muzikale vrienden van Sharon en mij ons helpen tijdens deze openingsdienst. Dus we gaan ook zeker met elkaar rocken!

Tenslotte denken we nog na over allerlei andere leuke elementen. Maar daar schrijf ik misschien een andere keer nog wel over. Hoe dan ook… je bent welkom om met ons een feestje te bouwen op 17 februari in de mooie Philharmonie van Haarlem.

 

1 Comment