Wij dromen van een kerk in Haarlem waar mensen (re)connecten met God en elkaar.

Wij geloven in een kerk in Haarlem die groot genoeg is om impact te hebben in de stad en klein genoeg is zodat mensen zich veilig en geborgen voelen. Wij geloven in de kracht van de massa om anderen te kunnen helpen, maar we geloven ook zeker in het connecten met de individu.

De God die houdt van iedereen, ook van hen die denken Hem niet nodig te hebben.

Wij dromen van een kerk in Haarlem die niet alleen gelooft in de God van genezing, doorbraak en herstel, maar God ook als Vader introduceert in haar stad. De God die houdt van iedereen, ook van hen die denken Hem niet nodig te hebben.

Wij dromen van een kerk waar we geloven in God en in elkaar. Waar talent geplant wordt en kan uitgroeien tot een sterke boom die weer bescherming kan bieden aan anderen die willen schuilen in de regen of rusten in de schaduw.

Wij dromen van een kerk in Haarlem die God bekend en gewild maakt in haar stad.

En wij hopen en geloven dat wij op een dag zo’n kerk kunnen zijn.

Lees meer over onze droom op de website van re:connect.

Comments are closed.