Op 17 november komt Holly Wagner naar Haarlem! Voor hen die Holly niet kennen: Holly en haar man Philip zijn de voorgangers van Oasis LA. Ze is een veelgevraagd spreekster op Christelijke conferenties over de gehele wereld, maar in Nederland is ze volgens mij nog niet zo bekend. Sharon en ik hebben haar in 2010 ontmoet in Jakarta en we waren daar direct fan geworden van haar. Haar spreekstijl, humor, eerlijkheid en openheid maken haar – volgens ons – tot een goede communicator. Haar kennis van de Bijbel en het praktisch maken van de principes die daarin staan, maken haar tot een goede prediker. Haar passie voor mensen en haar enthousiasme om mensen toe te rusten maken haar tot een echte motivator. Combineer die drie dingen en je hebt een top spreekster. En het allerbelangrijkste element – haar liefde voor God en mensen – zie je in alle drie de dingen naar voren komen. Kortom, een spreekster die je gewoon niet moet missen.

We vinden het heel bijzonder dat ze op 17 november naar Haarlem komt. Het thema van de avond is “Survivor / Winner”. Met dit thema willen we de bezoekers uitdagen om niet alleen te overleven, maar om te winnen! We geloven dat God van ons houdt en dat Hij ons leven wilt geven en overvloed. Wat we daar allemaal onder verstaan? Daarvoor kan je het beste op 17 november komen naar de Philharmonie in Haarlem.

Oja, de muziek zal worden verzorgd door Sharon en mij samen met een leuke groep muzikale vrienden. En deze avond zal natuurlijk ook een onderdeel zijn van onze 1.000 kids droom tour!

Toegang is vrij, maar registratie is wel aan te raden. Op dit moment loopt de registratie al boven verwachting goed, dus als je het niet wilt missen dan moet je je echt registreren.

Comments are closed.