We zitten nu (10 juli 2012) op 19 data voor de 1.000 kids droom tour. We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan met de uitnodigingen. We zijn enorm dankbaar voor al die voorgangers en kerkleiders die hun deuren hebben geopend voor deze tour. Inmiddels hebben Sharon en ik ook al een echte fotoshoot achter de rug met Sarief Mesier (www.sarief.com) die ons heeft gesponsord met deze shoot. Ons vaste ontwerpbureau Resmerize (www.resmerize.nl) sponsort ons ook door hard te werken aan de tourposter, flyers en website (www.1000kidsdroomtour.nl) en Ecovata (www.ecovata.nl) sponsort ons met het drukken van de posters en de verspreiding ervan. Kortom, achter de schermen wordt er hard gewerkt.

Het enige wat nu nog mist is een centrale locatie waar we de tour kunnen afsluiten. We zouden dit willen doen met een avondvullend concert met de band, een korte overdenking van een spreker. Tijdens dit concert willen we de eindstand van de tour bekend maken en daarnaast ook bekend maken hoeveel we op dat moment kunnen geven aan het muziek ontwikkelingsproject van Compassion in El Salvador dankzij allen die de CD hebben gekocht. Tenslotte willen we de helden die ons hebben geholpen tijdens deze tour in het zonnetje zetten. Er zijn wel wat kosten verbonden aan deze avond, maar we zullen deze zo laag mogelijk houden zodat we geen kaartverkoop hoeven te doen. We denken aan een avond op 30 november, 1 december of 2 december.

Wie o wie wilt dit avontuur met ons aangaan om deze bijzondere tour in stijl af te sluiten? Ben je geïnteresseerd om dit te organiseren? Ben jij de kerk / organisatie die ons wilt uitnodigen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Thanks!

Gilbert + Sharon

Comments are closed.