UPDATE 23 juli 2012: De 1.000 kids droom tour website is online! www.1000kidsdroomtour.nl

Laatst las ik een berichtje van een vriend uit Indonesië. In een tour met vier optredens hebben meer dan 1.200 kids een sponsor gekregen. Zelf ben ik sinds 2007 als ambassadeur betrokken bij Compassion Nederland en Sharon is, sinds ons huwelijk in 2010, ook steeds meer betrokken bij het werk van Compassion.

Eind juni kwam Sharons eerste gospelalbum uit. Dit leek ons een perfecte gelegenheid om iets moois hieromheen te organiseren. Wij willen een paar zondagen in augustus, september, oktober en november reserveren voor onze “1.000 kids droom” tour.

Wat houdt de tour in?

In grote lijnen komt het hier op neer: Sharon en ik komen zingen bij jou in de kerk en dat kost helemaal niets. Wel vragen we dat we iets mogen vertellen over het werk van Compassion en tijdens een oproep de mogelijkheid geven aan de bezoekers van de dienst om een kind te sponsoren. En als je nu denkt dat wij als ambassadeurs geld krijgen voor dit idee, dan wil ik je bij deze geruststellen dat we geen cent willen en zullen ontvangen. Met andere woorden, alles gaat naar Compassion, zodat zij op hun beurt weer een kind kunnen redden uit armoede. Cool he? Om onze eigen kosten te dekken zouden we wel de mogelijkheid willen krijgen om na afloop CD’s te mogen verkopen. Maar als dat niet kan, dan is dat ook best. Het gaat ons voornamelijk om de kinderen.

Dat is eigenlijk het hele idee. Natuurlijk zijn er nog opties dat ik ook kom spreken (ook gratis) of dat we in de avond (na de dienst) of de week erna een avondvullend concert met volledige band geven bij jullie (dat is dan niet gratis, maar wel goedkoper dan ooit :-)), kan allemaal. Maar goed, het basis idee is om zoveel mogelijk kids gesponsord te krijgen. Heb je interesse dan hoor ik het graag van je. Stuur maar een mailtje via het contactformulier en dan neem ik (of iemand anders) zo snel mogelijk contact met je op.

Op 17 juni 2012 mocht ik spreken in CLC Den Helder, deze overdenking is hier (http://bit.ly/M4cIXj) terug te luisteren. Dan heb je direct een idee bij mijn spreekstijl 🙂

1 Comment

  1. Zow cool Gillie!! Goed bezig man! Jullie (compassion) zijn nog nooit bij ons in Almere geweest! Ik zal het voorleggen aan de leiders hier. Bless you guys!!