Zoals je misschien weet hebben Sharon en ik een kerstalbum ‘Family and Christmas’ opgenomen. Het was super leuk om het album te maken. Lekker thuis en voor de verandering niet in een studio, maar gewoon in je kloffie in je woonkamer. Het is mede daarom voor ons een enorm persoonlijk album geworden. We hebben bestaande nummers ingezongen en sommige nummers hebben we in een ander jasje gestoken. Je zal invloeden van verschillende artiesten horen, maar je zal vooral onze eigen draai terughoren.

De volgende nummers staan op het album:
01 – The Christmas Song
02 – The First Noel
03 – I’ll be home for Christmas
04 – Have yourself a merry little Christmas
05 – Silent Night
06 – You raise me up
07 – Christmas star
08 – Grown up Christmas list
09 – This Christmas
10 – Open de vensters

Om jullie een voorproefje te geven wilden we een nummer via ‘Pay with a tweet’ met jullie delen. We hebben ‘Silent night’ hiervoor uitgekozen en dan horen jullie ook meteen Sharons ‘rock’ en ‘country’ kant. Ben je benieuwd? Klik dan hier om het nummer gratis te downloaden. En als je het album meteen wilt bestellen (10 euro excl. verzendkosten), dan kan dat ook natuurlijk! Klik hier om het kerstalbum “Family and Christmas” te bestellen.

Comments are closed.