StadsschouwburgWat doe je als je merkt dat dromen uitkomen? Juist! Groter dromen 🙂 Met de kickoff nog vers in het geheugen maken we ons op om Pasen te vieren. Natuurlijk was het “veilig” geweest om dezelfde zaal te huren en achteraf te zeggen dat de zaal weer te klein was, maar daarvoor is weinig geloof nodig. Met een beetje goede PR en organisatie zouden we het dan wel redden, maar wat als we weer die totale afhankelijkheid van God willen ervaren? Juist! Dan moet je dus groter dromen!

Daarom hebben we gisteren de stap genomen om de Haarlemse Stadsschouwburg te huren. Deze zaal is vijf keer groter dan de zaal die we tijdens de kickoff hadden. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat we in eerste instantie een andere zaal wilden huren. Een zaal die maar 3,5 keer groter was, maar die was helaas bezet. Dus het was deze zaal of dezelfde als tijdens de kickoff.

Nu is het besluit genomen en de promotie is gestart. We beseffen echter wel dat er een wonder nodig is om deze zaal vol te krijgen op 31 maart, maar gelukkig is dat God Zijn specialiteit. Dus wij gaan doen wat we kunnen en zullen alles geven om ervoor te zorgen dat er op 31 maart een knallend programma staat en dat het feest is in de Stadsschouwburg!

Mocht je op zoek zijn naar een kerk in Haarlem of mensen kennen die op zoek zijn of gewoon in de gelegenheid zijn om langs te komen op de 31ste? Je bent welkom!

Via Facebook kan je aangeven dat je komt én daarnaast kan je ons helpen om het nieuws te verspreiden. Dank je wel!

Paasfeest in de Stadsschouwburg
31 maart 2013 – 11.15 uur
Wilsonplein 23, Haarlem
Toegang vrij!
www.reconnect.cc

Comments are closed.