Nog iets meer dan twee weken te gaan. We hebben er erg veel zin in en zijn ook erg blij dat jij erbij bent op 17 november. Op dit moment is de zaal nog niet vol en is er genoeg plaats. We dromen ervan dat we op 17 november in een volle zaal zitten, zodat we samen God groot mogen maken. Dat we samen mogen zingen, bidden en leren vanuit Zijn Woord.

Lopen op het water

Onlangs was ik zelf een beetje aan het lezen rondom dit thema en ik kreeg toen het volgende “beeld” in gedachten. Sommige mensen zijn hard aan het vechten om hun hoofd boven water te houden terwijl God ons vraagt om te lopen op datzelfde water. Het klinkt zo simpel, maar God wilt ook Koning zijn in onze stormen. Anders gezegd: Jezus Christus is ons Fundament, althans dat belijden we maar al te vaak. Maar besef je dan ook wat dat eigenlijk betekent? Wanneer het gebouw instort, dan blijft het fundament over… anders gezegd, je kan nooit dieper valler dan het fundament. Als Christus nu ons Fundament is, dan hebben we dus reden voor hoop! Hierover zal Holly dus spreken op 17 november.

Iedereen is welkom

We hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als wij zijn en dat je ons wilt helpen om die zaal toch voller te krijgen. We verwachten nu tussen de 200 en de 250 personen, maar er is plek voor 400 personen, dus nodig je vrienden en kennissen uit. Kom samen met je Alpha groep, huisgroep, jongerengroep of hele kerk 🙂

Registratie is gratis, op de avond zelf zullen we wel een collecte houden. Registreer je via www.reconnect.cc. In ieder geval bedankt voor je hulp en tot 17 november!

Comments are closed.