re:connect gaat verhuizenNa drie maanden in de Loft van de Philharmonie te hebben gezeten was het tijd geworden om naar een grotere ruimte te zoeken. Toen re:connect besloot om de Loft te huren bestond de groep uit acht personen. De Loft was groot genoeg aangezien we daar met veertig mensen in konden. We hadden het natuurlijk wel gehoopt, maar eerlijk gezegd niet verwacht dat de groep zo snel zou groeien.

Dankzij de goede relatie met de Philharmonie is het gelukt om een geschikte ruimte binnen de Philharmonie te vinden. Vanaf 28 april zullen we daarom in de Van Warmerdamzaal of de Van Beinumzaal samenkomen. Beide zalen bieden ruimte aan 120 personen en zijn in de Philharmonie.

We zijn dankbaar voor de groeiende groep bezoekers en het team. Samen met het team zullen we ons best doen om te blijven bouwen aan deze nieuwe en jonge kerk in het centrum van Haarlem en we geloven dat dit pas het begin is.

Comments are closed.